sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Rahel

Hyppäsin eilen taas pitkästä aikaa Rahelin selkään. Rahel oli edellisenä päivänä pistänyt Darcyn kanssa oikein kunnolla menemään kentällä, joten aattelin ettei mun tarvitsis juoksuttaa sitä ennen ratsastusta. Ensimmäistä kertaa siis nousin selkään ilman, että oisin ensin juoksuttanut.

Kentällä kävi ihan kamala tuuli koko ajan, mutta se ei menoa erityisemmin haitannut. Lähellä kentän toista päätyä oli pressu, joka kahisi ja hulmus tuulessa. Pressun puoleisessa päädyssä Rahel nosti joka kerta päänsä korkeuksiin ja pysähtyi äkkinäisesti, eikä suostunut liikkumaan. Pitkän sivun alussa oleva vesilätäkkökään ei hirveesti auttanut asiaa. Päätin että me kuitenkin mennään siitä, tyylillä millä hyvänsä. Rahel lingersi ties miten ja yritti vältellä pitkää sivua, ja pyrki kentän keskelle koko ajan. Hetkellisen tahtojen taistelun jälkeen mentiin kuitenkin ihan sujuvasti ympäri kenttää. Keskityin kuitenkin ratsastamaan mieluummin pääty-ympyrällä, että saisin Rahelin kunnolla rentoutumaan. Loppua kohden alkoi mennä paremmin häiriötekiöistä huolimatta, ja Rahel oli kivan rento ja liikkui letkeästi.





Seuraavina kolmena päivänä hoidan/liikutan Rahelia. Huomenna ois tarkoitus tehdä jotain hieman rauhallisemmissa merkeissä ja tiistaina sitten meen ekaa kertaa Rahelin kanssa tunnille!

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, jään lukemaan :)
    Käy kattomassa, mulla ja kaverilla samantapanen blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, niin on teilläkin ! Mä oon jo lukijana (:

      Poista