sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ihana kevät !

Blogit on täyttynyt aika hyvin tästä keväthehkutuksesta - ja ihan syystäkin.
Eilen oli ihan mieletön ilma! Lähdettiin Hannan kanssa jo ennen kahdeksaa tekemään aamutallia, silloin vähän satoi ja oli aika synkkää. Tallilla omistaja sanoi meille että tänään pitäis paistaa aurinko, ja epäilin hiukan.. Mutta ihan syyttä, koska tunnin päästä se aurinko sieltä ilmesty! Selvittiin aamutallin teosta aika nopeesti, 3 tuntia. Kuulostaa kyllä jotenkin pitkältä ajalta, mut siihen nähden että ruokittiin hepat, vietiin ulos, siivottiin kaikki boksit, kuivitettiin suurin osa ja vietiin vedet ulos niin toi oli kyllä aika nopsaan! 

Tallin teon jälkeen köpöteltiin kentällä kävellen Lentsun ja Roosan kanssa, jotka oli eilen rokotettu. Hanna ratsasti Rahelilla josta varmaan tulee myöhemmin postausta ja mä juoksutin Darcyn irtona apuohjien kanssa koska en löytänyt juoksutusliinaa.. Ihan rauhallisessa tahdissa siis tietenkin, Darcy ravaili letkeesti kentän reunoja pitkin eikä mitenkään irrotellut enkä ois kyllä antanutkaan. :D Sen jälkeen napsittiin Darcysta (ja musta) vähän kuvia, on se vaan niin komee! 8 tunnin tallipäivän jälkeen oltiin molemmat aika kuolleita ja simahdettiin joskus yhdentoista aikaan..




Darcy lähtee tänään uuteen kotiin. Tavallaan mä oon surullinen ja tavallaan onnellinen, sen uusi koti kuulostaa niin kivalta ja Darcy tulee varmasti tykkäämään :) Mutta sitä ei tosiaan tässä blogissa sitten pahemmin enää näy. :(
Ollaan kohta taas lähdössä tallilla, mun ois tarkotus ratsastaa Artulla ja Hannan Helmerillä. :) Niistäkin tulossa postausta myöhemmin!

4 kommenttia: