torstai 18. huhtikuuta 2013

Narunvetoa?

Fiilikset vaihteli aika laidasta laitaan äskeisen tunnin aikana! Pääsin tosiaan vihdoin ja viimein tohon kouluvalkkuryhmään tauon jälkeen, uljaana ratsunani Lentsu joka jäänee nyt vakkarikseni. Viimeksi oon mennyt Lentsulla noin vuosi sitten, muistelin että se oli ihan okei mutta tosi herkkä. Alkuverkka meillä sujuikin ihan kivasti, ravi oli rentoa ja Lentsu oli kevyt edestä.

No sitten kun ryhdyttiin kunnolla hommiin, niin en tiedä mitä tapahtui mut kehittelin meille järkyttävän vetokisan. Minä vedin, jonka Lentsu tulkitsi niin että haluan sen menevän kovempaa. Joo eihän siitä sitten oikeen mitään tullu, pari kertaa lähettiin päin aitaa kun en vaan yksinkertasesti saanut sitä menemään hiljempaa, vaikka tiesin mitä mun ois pitänyt tehdä - hellittää. No hetkittäin mä siinä onnistun, vaikka tuntukin etten silti istu siellä tarpeeksi rennosti ja olihan noi videot aika järkyttävää katseltavaa..

Lähdettiin sitten tekemään lävistäjälle lisättyä ravia (vai temponlisäyksiä.. iski blackout, herranjumala :D) ja mäkin onnistuin vähän paremmin olemaan vetämättä ja hetkittäin ravi oli ihan kivaa ja rentoa. Hienot lisäykset siltä Lentsulta irtoaa, saa luvan mennä kovaa. :D Loppuverkoissa sain sen taas rennoksi, voi kun toi sama fiilis ois ollu koko tunnin..

Ens kerralla sitten paremmin, toivottavasti! Annan itelleni kuitenkin anteeksi tän ratsastustauon takia kaiken pahan ja tiiän sitten ens kerralla mitä pitää tehdä :) Ja vaikka nyt ei mennytkään ihan niin kuin Strömsössä niin tykkäsin kyllä Lentsusta tosi paljon! Toivon mukaan opin sen sitten herkemmäksi ratsastajaksi. Mulla on muuten kuvissa Hannan ihana takki, kiitti vaan lainasta :3

Verkkaa !
Vetokisaa.....
Kaksi uupunutta !

2 kommenttia:

  1. Kaunis blogi, olette selkeästi panostaneet ulkoasuun, otsikkoon, teksteihin, kuviin. Käyttäjäystävällinen ja siisti blogi.

    Tervetulos vilkuilemaan vastavierailulle :

    http://elsanblogitus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti, tosi kiva kuulla ! Käydään kattomassa. :)

      Poista