lauantai 11. toukokuuta 2013

Viikonlopun tapahtumia

Nyt kun on tullut nää ihanat lämpimät ilmat, niin maastoiluhimo on vaan kasvanut entisestään. Sepä innoittikin mut lähtemään eilen Rahelin kanssa maastoon.
Tarkoitushan oli ihan vain kävellä ja vähän ravailla tallin lähimaastossa Amandan taluttamana, ottaen huomioon että Rahel on ensimmäistä kertaa maastossa ratsastajan kanssa. Menomatka oltiin liinassa, mutta tulomatkalla uskaltauduttiin jo luopua liinasta. Rahel oli maastossa tosi rauhallinen, ei erityisemmin säikkynyt mitään, eikä hölmöillyt muutenkaan. Tienristeyksessä oleva postilaatikko oli hurjan jännittävä, ja se pitikin kiertää niin kaukaa kuin mahdollista. Traktori ja autot eivät kuitenkaan pelottaneet, hyvä jos korvaansa lotkautti vaikka traktori ajoi melkein vierestä.


Takaisin päin tultaessa otettiin muutama pidempi ravipätkä. Nostettiin vahingossa laukka, kun pyysin vain reippaampaa ravia :D Laukka oli kuitenkin hallittua, joten aattelin että samapa tuo, joten otettiin vielä kerran toinenkin laukkaspurtti. Rahel oli ihan tohkeissaan ja taisi nauttia vaihtelusta! Oon menossa huomennakin Rahelia liikuttamaan, ja suunnittelen tässä että lähettäis uudestaan maastoon. Myöhemmin luvassa videokoostetta meiän maastoilusta :) 


Käytiin tänään tutustumassa uuteen talliin ja sen heppoihin. Tästä juttua enemmän ensi viikolla, kun ollaan menossa kyseiselle tallille uudestaan. :)

4 kommenttia:

  1. ei vitsit siellä te kotona vedätte hyvässä säässä kevyissä vaatteissa kun me täällä oulussa kärsitään sateesta :(( meidänkin hepat oli kuulemma päässyt jo laitsaan! vaikka ei siellä sitä syömistä vielä tietenkään kunnolla ole

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, voi ei, no mut kyl ne hyvät säät viel sielläkin koittaa :)nii ja näissä kuvissahan mulla on pitkähihanen päällä, tänää sekin vaihtu jo t-paitaan ! :D

      Poista
  2. ihania kuvia jälkeen kerran ! (:

    VastaaPoista