sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Darcyn selässä

Taas on yksi tyttö onnellinen :) Lauantaina oli tarkoituksena ratsastaa Darcylla. Siitä on muuten tullut ihmeellinen ipana, se onnistuu kokoajan saamaan tarhassa loimen jotenki pois päältä, milloin on kaulakappale rullalla, milloin loimi rullautunut puoleen selkään.. Mahavyöt ja häntäremmit ei estä sitä. Mutta alkuperäseen asiaan, kuten tavallisestikin niin juoksuttelin Darcya liinassa ennen ratsastusta. Se oli vasempaan kierrokseen tosi reipas, oikeaan kierrokseen vaihtaessa se oli ilmeisesti juossut ylimääräiset energiat pois ja liikku huomattavasti rauhallisemmin ja matalammassa muodossa.
Nousin sitten selkään ja otettiin mut aluksi ympyrälle, liinassa edelleen. Alussa oli taas vähän hakusessa kevennys ja ylipäätään se miten siellä selässä pitäisi olla, mutta loppua kohti voin antaa itelleni luvan olla ihan tyytyväinen :) Vaati kolme yritystä että sain jotenkin kunnolla pyörivän laukan niin, että pystyin ite tasapainottamaan hevosta. Laukassa mun istuntaongelma oikein korostu, mutta läks se sieltä kolmannella kerralla sitten. Ravailin vielä puolet ratsastuksesta ilman liinaa ympäri kenttää ja ympyrällä, Darcy oli ihan huippu! Parantamisen varaa omassa ratsastuksessa tosin on ja paljon, just se oikea herkkyys mut kuitenkin napakkuus, ja tää mun järkky riippuistunta.. Jalat ja kädet. Kauheeta kattoa omaa ratsastusta, mut eiköhän se sit anna vähän uutta potkua istunnan ja muun kehittämiseen.. Tässä nyt kuitenki videota lauantailta :)

Tänään eli sunnuntaina meinattiin et oisin myös ratsastanut Darcyn, mutta ei ollu oikeen aikaa ja halusin kuitenkin vielä mennä sen kanssa valvonnan alaisena, joten katsellaan sitten ens viikolla :) Kaikenkaikkiaan kiva viikonloppu takana, jonka mukavuus tosin loppuu samantien kun pitäisi ottaa matikankirja käteen koeviikon takia..

4 kommenttia:

  1. Moikka, löysin sun blogin ht.netistä ja liityin lukijaksi, kivannäköinen blogi! :) http://nappipaivassa.blogspot.fi/ käyhän katsomassa myös omani ja liity lukijaksi jos aihe kiinnostaa

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu. Haate löytyy uusimmasta postauksesta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa ! Tehään toi yhdessä heti kun keretään :)

      Poista