keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Blogihiljaisuuden rikkominen

Pääsin eilen pitkästä aikaa koulukiireiden, ja reilun viikon sairastelun jälkeen tallille.
Tunnilla menin ekaa kertaa Julianalla, sillä friisiläistammalla. Tosiaan, mulla on aina pienenkin ratsastustauon jälkeen hurja aloittelijafiilis.. Noh, siinä sitten meni aikaa pelkästään selkäännousun kanssa, tuntu ettei mun jalka vaan tapaa jalustimeen vaikka kuinka yrittää :D Vaivalloisen selkäännousun jälkeen tunsin oloni ihan pieneksi rääpäleeksi, ja mietin että mitähän tästäkin tunnista taas tulee. Tiesin että Juliana on alkuun kauhean laiska ja jäykkä, eikä reagoi juuri mihinkään, mutta rehellisesti sanottuna en olis uskonut että se ihan niin laiska on kuin mitä oli. Epätoivo valtas mut jo alkuverkassa, jonka lisäksi myös puuskutin kun viimistä päivää. Ekoissa laukoissakin joutu paiskimaan töitä sen eteen että se laukka edes nousee, saati sitten että ylläpitäis sen.

Ennen varsinaista tehtävää Juliana alkoi kuitenkin jo vertyä ja mäkin tajusin että mitä mun sen kanssa oikein täytyy tehdä. Tehtävän eka osa tehdä jokaiseen kulmaan pieni voltti, sisäänpäin taipuneena, takaosa kentän keskiosaa kohti. Tää tehtävä sujui moitteettomasti, niin käynnissä kuin ravissakin, mutta siirryttäessä haastavampaan tehtävään, tuli ongelmia niin ratsastajalle kuin hevosellekin. Seuraavaksi teimme muuten samaa tehtävää, mutta ulospäin taipuneena. Alku oli kankeaa, mutta loppujen lopuksi Juliana tosissaan yritti, vaikka meinaskin vähän väliä hyytyä. Onnistuneita pätkiä kuitenkin tuli, sekä pitkillä sivuilla avot ja sulutkin suju oikeestaan tosi hyvin! Juliana oli kivan herkkä ja rento, ja meni lähes koko tunnin kivassa muodossa. Yllätyin myös positiivisesti siitä, että sain Julianan raviin vain ja ainoastaan istunnan avulla, eikä pohkeen tarvinnut kuin hipaista, ja sitten jo laukattiin. En oo varmaan ikinä ollut itseeni niin tyytyväinen kun ton tunnin jälkeen, ja kyllä, Julianasta tuli ehdottomasti yksi mun suosikeista!

Pahoittelut kun ei oo mitään ajankohtasia kuvia, mutta tässä nyt asiaankuulumattomasti pari tarhakuvaa muutama viikko sitten :)
Rahel
Arttu & Darcy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti